CUPRA SERVICE OCH UNDERHÅLL

Med CUPRA CARE service- och underhållstjänster säkerställer du att din bil får den tillsyn och omsorg den är värd.

Ingen kan din CUPRA som vi. Här på MotorHalland är vi experter på just CUPRA och har alla nödvändiga specialverktyg för att ta hand om din bil på bästa sätt. Vi använder alltid CUPRA Originaldelar så att din CUPRA förblir 100% CUPRA. Varmt välkommen att prata med våra kunniga servicerådgivare, eller varför inte boka din CUPRA Originalservice online här, snabbt, enkelt och med pris direkt i bokningen.  

CUPRA ORIGINALSERVICE

Din CUPRA är byggd för att köras och upplevas. Men den kan behöva lite kärlek och omvårdnad emellanåt. Genom att boka en CUPRA Originalservice hos oss säkerställer du att din bil tas omhand av experter på just din bil.

CUPRA ORIGINALSERVICE 4+

Om din CUPRA är av årsmodell 2016–2019, kan vi erbjuda CUPRA Originalservice 4+. Servicen är exakt densamma som CURPA Originalservice och utförd av experterna på din bil, men du får ett lägre pris. Om det behövs uppdateras programvaran, och du får alltid en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik. 

CUPRA SERVICE MOBILITY® PÅ KÖPET

När du genomför Originalservice på din CUPRA enligt serviceplanen får du automatiskt förlängd CUPRA Service® Mobility. Om du inte kan köra vidare – till exempel på grund av driftsstopp, olycka eller bränslebrist – ser vi till att du får snabb hjälp på platsen. Ring 020-63 60 60 vid behov av assistans om du befinner dig i Sverige. Är du utomlands ringer du +46 771 63 60 60.

FRI SERVICE VID KÖP AV NY CUPRA

Oavsett hur du väljer att finansiera din nya CUPRA ingår numera alltid 3 års fri service. Vi kallar det CUPRA Care och förutom fri service får du även 3 års nybilsgaranti samt 3 års fri vägassistans. Kontakta oss så berättar vi mer!

CUPRA ORIGINALDELAR

Originaldelar är det enda som verkligen passar din CUPRA, så varför välja något annat? Dessutom ger vi alltid 24 månaders garanti på CUPRA Originaldelar. 

LÄS MER
GARANTIER

Känn dig trygg med ditt köp. Läs mer om vilka garantier din CUPRA omfattas av och hur länge. 

TILLBEHÖR TILL DIN CUPRA

Självklart är din CUPRA värd det lilla extra. Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör och accessoarer till just din bil. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt!

Håll mig uppdaterad om CUPRA

Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Klicka på knappen nedan för att få nyheter och erbjudanden från CUPRA.

Jag vill ha nyhetsbrev från CUPRA