FINANSIERING OCH FÖRSÄKRING FÖR DIN SEAT

Lån eller leasing? Restskuld eller inte? Vi hjälper dig hitta rätt finansieringslösning för just dig. Med garanterat restvärde till exempel, blir ditt bilinnehav smidigt och säkert. När du finansierar din bil genom SEAT Finansiering erbjuder vi dig dessutom lägre pris på vår SEAT Märkesförsäkring. Läs mer nedan och kontakta oss så berättar vi mer. 

SEAT PRIVATLEASING

Smidigare blir det knappast. Ingen kontantinsats, inget ägande och ingen restvärdesrisk. För dig som prioriterar enkelhet och trygghet. 

SEAT BUSINESSLEASE

Företagsleasing som erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företagets bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. Garanterat restvärde, utan insats. 

SEAT FÖRETAGSLEASING

Enkelt och ekonomiskt fördelaktigt för ditt företag. Med restvärde som ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

SEAT BILLÅN OCH BIL MED GARANTERAT RESTVÄRDE

Billån med en extra trygghet. Lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

SEAT BILLÅN

Vårt flexibla och smarta lån för privatpersoner, men även för företag som vill äga och skriva av sina fordon. Med restskuld som ger lägre månadsbetalning. 

SEAT BETALSKYDD

Med vårt betalskydd får du en extra trygghet om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt.

SEAT FÖRSÄKRING

Välj det bästa för din SEAT med vår märkesförsäkring, anpassad för just din bil. Vi garanterar att din SEAT repareras med originaldelar på en auktoriserad verkstad och att alla personer du möter är experter på din bil. Läs mer om alla fördelar. 

LÄS MER