Ladda

Gå med i MotorHallands laddnätverk!

Du vet väl att vi på MotorHalland i Flygstaden har ett väl utbyggt laddnätverk med laddstationer för alla typer av elbilar?

Vi har ex:

  • 4 st Snabbladdare på 300 kW
  • 1 st Snabbladdare på 50 kW
  • 13 st Laddare på 22 kW

Som laddkund hos oss på MotorHalland har du tillgång till ett snabbt växande nätverk med över 350 000 laddpunkter runtom i Europa via mobilapp eller RFID-tagg. Du får som medlem hos oss även ta del av rabatterade priser, kommande kampanjer och framtida erbjudanden.

Du betalar smidigt med vår partner Virtas app eller tagg, pengarna dras automatiskt från ditt konto när bilen är färdigladdad. Smidigt och enkelt!

Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos oss och ditt laddkonto fylls då på med 200 kronor från ditt registrerade kreditkort. Glöm inte slutföra din registrering med mejlet som kommer till din inkorg. När registreringen är klar är det fritt fram för laddning!

När saldot på laddningskontot sjunker under 100 kr, debiteras ditt betalkort igen automatiskt med 200 kr som sätts in på ditt laddningskonto. Du får automatiskt ett kvitto för debiteringen till din registrerade e-post.


Registrera dig gärna via nedan länk


Registrering


Välkommen att ladda med MotorHalland!